sunt deliciosi la micul dejun:
150ml lapte
25g drojdie
25ml ulei
1lingura zahar
sare
3 cepe verzi
2oua
300g faina
120g cascaval ras
din lapte,drojdie,1ou,ulei,zahar,sare,faina am facut un aluat pe care l-am lasat 15-20min la dospit.apoi am amestecat 75g cascaval si ceapa verde tocata in aluat,am mai framantat putin si l-am lasat iar 25 min la dospit.l-am impartit in 9 parti egale,am facut o gaurain mijlocul fiecarei bile de aluat.
am pus o cratita cu apa la fiert si am pus bilele inauntru,cam 2-3 min.
le-am lasat la stors pe un gratar.i-am pus in tava,uns cu galbenus,presarat ceva susan deasupra
si i-am copt 25min.
Si restul de 45 gr. de cascaval?
RăspundețiȘtergererestul se pune deasupra,inainte de a baga la cuptor tava cu bagels.eu am renuntat la el si am pus susan.
RăspundețiȘtergerese pun la fiert cand apa fierbe ?
RăspundețiȘtergereda,cand apa fierbe,altfel se inmoaie prea tare.
RăspundețiȘtergeremmm..asta e de incercat
RăspundețiȘtergerefoarte faina reteta,musai sa o incerc ca suna minunat,mai faina ca si brezeln ;)
RăspundețiȘtergerecuptorul la cate grade?? reteta nu e completa
RăspundețiȘtergerecuptorul la cate grade?? reteta nu e completa
RăspundețiȘtergerecuptorul la 190grade,cu ventilatie.nu inteleg de ce spui ca reteta nu este completa??
RăspundețiȘtergere