duminică, 11 noiembrie 2007

bagels cu ceapa si cascaval

reteta de aici:




sunt deliciosi la micul dejun:

150ml lapte
25g drojdie
25ml ulei
1lingura zahar
sare
3 cepe verzi
2oua
300g faina
120g cascaval ras

din lapte,drojdie,1ou,ulei,zahar,sare,faina am facut un aluat pe care l-am lasat 15-20min la dospit.apoi am amestecat 75g cascaval si ceapa verde tocata in aluat,am mai framantat putin si l-am lasat iar 25 min la dospit.l-am impartit in 9 parti egale,am facut o gaurain mijlocul fiecarei bile de aluat.



am pus o cratita cu apa la fiert si am pus bilele inauntru,cam 2-3 min.




le-am lasat la stors pe un gratar.i-am pus in tava,uns cu galbenus,presarat ceva susan deasupra



si i-am copt 25min.

se servesc simpli sau umpluti.

9 comentarii:

  1. Si restul de 45 gr. de cascaval?

    RăspundețiȘtergere
  2. restul se pune deasupra,inainte de a baga la cuptor tava cu bagels.eu am renuntat la el si am pus susan.

    RăspundețiȘtergere
  3. se pun la fiert cand apa fierbe ?

    RăspundețiȘtergere
  4. da,cand apa fierbe,altfel se inmoaie prea tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte faina reteta,musai sa o incerc ca suna minunat,mai faina ca si brezeln ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. cuptorul la cate grade?? reteta nu e completa

    RăspundețiȘtergere
  7. cuptorul la cate grade?? reteta nu e completa

    RăspundețiȘtergere
  8. cuptorul la 190grade,cu ventilatie.nu inteleg de ce spui ca reteta nu este completa??

    RăspundețiȘtergere