500g faina 40g drojdie 250ml apa 2linguri ulei masline sare
se face un aluat care se amesteca cu putin rozmarin tocat si150g masline tocate mai mare. dupa ce a dospit se fac pitute,pe care le-am uns cu ulei si le-am copt la foc potrivit.
arata super!! si sunt si usor de facut!! pot folosi si drojdie uscata la reteta asta? apreciez blog-ul, este minunat, cred ca esti o mamica si o gospodina desavarsita! felicitari!!
sigur ca poti folosi drojdie uscata dar sa fie de calitate buna.eu am avut cateva esecuri cu drojdia din magazinele "plus" si acum folosesc numai drojdie proaspata.
multumesc mult de aprecieri,ii rasfat aproape zilnic pe ai mei.
sunt foarte incantata de retete, si eu am masina de facut paine si as dori sa incerc o reteta de cozonac si te-as ruga sa-mi spui si mie cum trebuie sa pun drojdia proaspata, o rup bucatele sau o dizolv in lapte. multumesc mult.
arata super!! si sunt si usor de facut!! pot folosi si drojdie uscata la reteta asta?
RăspundețiȘtergereapreciez blog-ul, este minunat, cred ca esti o mamica si o gospodina desavarsita! felicitari!!
sigur ca poti folosi drojdie uscata dar sa fie de calitate buna.eu am avut cateva esecuri cu drojdia din magazinele "plus" si acum folosesc numai drojdie proaspata.
RăspundețiȘtergeremultumesc mult de aprecieri,ii rasfat aproape zilnic pe ai mei.
sunt foarte incantata de retete, si eu am masina de facut paine si as dori sa incerc o reteta de cozonac si te-as ruga sa-mi spui si mie cum trebuie sa pun drojdia proaspata, o rup bucatele sau o dizolv in lapte. multumesc mult.
RăspundețiȘtergereiulia eu drojdia o pun intotdeauna sfaramata deasupra.folosesc drojdie proaspata,la cub de 45g(aici in germania echivalentul pt 500g faina).
RăspundețiȘtergere