
reteta mamei,excelenta,ne-o face mereu cand mergem acasa :)
1 paharel de iaurt simplu,
1 pahar iaurt cu zahar
4 oua,
1 plic de praf de copt.
4 paharele (de iaurt) cu faina,
1 paharel (de iaurt) cu ulei.
visine
Intr-un bol se pune iaurtul cu galbenusurile si se freaca bine. se adauga zaharul (in ploaie), faina, praful de copt si uleiul. Separat se bat bine albusurile. Se incorporeaza si ele in restul compozitiei si se amesteca totul foarte bine.
Se pregateste tava, se unge cu ulei sau cu unt topit si se tapeteaza cu faina. Se incalzeste cuptorul la 180grade.
Cand compozitia este gata se toarna in forma pregatita dinainte si se pune la cuptor timp de 10 min;se presara apoi visinele si se mai coace inca 30-40 minute.
mihaela
RăspundețiȘtergerenu vad cantitatea de zahar din prajitura.
arata delicios
gabriela am omis sa scriu,este o masura de iaurt cu zahar.daca va place mai dulce poti pune 1 si jumatate.
RăspundețiȘtergereeste minunata ,pufoasa si nu este f dulce,multumim mihaela pt reteta dana din arad
RăspundețiȘtergeredana sava fie de bine,ma bucur ca ai incercat-o si v-a placut.
RăspundețiȘtergerete mai astept in bucataria mea!