aluat de baza:
150g faina
100g zahar
1ou
100g unt
umplutura:
1 borcan compot visine
40g amidon
firimituri:
150g faina
100g zahar
100g unt
1plic zahar vanilat
putina scortisoara/eu nu am avut sa pun
si coca rezultata:
se inveleste in folie alimentara si se da la rece 30min
intre timp ne ocupam de umplutura:oprim 4 linguri din zeama de compot pe care o amestecam cu amidonul.restul de suc si visinele le punem pe foc si apoi cand incepe sa fiarba adaugam amestecul de amidon:
Buuuna :)
RăspundețiȘtergereasa-i,merita sa o incerci daca-ti plac visinele.e genul de praji dulce acrisoara ce merge de minune la cafeluta.
RăspundețiȘtergereEu am o reteta asemanatoare, doar ca in loc de compot pun gem (orice fel) insa cu gem de gutui este absolut minunata si se face repejor. Denumirea e Crostata si intr-adevar e tare buna! Arata cam asa ->
RăspundețiȘtergereAICI
vai ce bine arata Crostata ta.trebuie sa o incerc si eu,mereu am cate un borcan de dulceata inceput care zace in frigider.pacat ca aici gemul de gutui este Raritate,nu am vazut de cumparat in magazine.
RăspundețiȘtergere