joi, 10 februarie 2011

tocanita de ciuperci cu sos de mustar




azi va invit la o tovanita delicioasa cu ciuperci si sos fin de smantana si mustar.

-2 cepe
-500g ciuperci proaspete
-2 castraveti acri
-1-2 linguri faina
-2 linguri ulei
-125ml smantana dulce
-1 lingura mustar iute
-400ml apa

ceapa si ciupercile taiate grob se pun la calit in ulei si se lasa 10min amestecand uneori.se adauga apoi apa,mustarul amestecat cu smantana si lasam sa fiarba 10-15min.punem castravetii,faina si legam sosul.condimentam dupa gust cu sare,piper si adaugam ceva marar proaspat tocat.

se poate servi alaturi de paste sau piure de cartofi.sa aveti pofta!

2 comentarii:

  1. Deranjez in legatura cu un parteneriat cu site-urile :

    Filme Noi http://www.axyy-filme.com [ 8000 vizite ] – Pr 3
    Filme Online http://www.onlinemoca.com [ 3000 vizite ] – Pr 3
    Jocuri Online http://www.jocurie.com [ 2000 vizite ]


    Daca esti interesat pot fi gasit la adresa de email .

    RăspundețiȘtergere