
imi era dor de parfumul painii coapte in bucataria mea ,asa ca m-am pus pe treaba!
-250g faina alba
-150g faina integrala grau
-50g fulgi ovaz
-1 cub drojdie ,25g
-250ml apa
-3 linguri ulei
-1 lingurita sare
aluatul l-am framantat la robot punand toate ingredientele lasate cateva ore la temp camerei in el.dupa ce a dospit l-am impartit in 6 bucati din care am modelat painici cat de cat lunguiete la capete,cu mana usor unsa cu ulei:

.
super painici !!
RăspundețiȘtergerecalde cred ca-s de vis.yumy
RăspundețiȘtergereCe faine si pufoase sunt!
RăspundețiȘtergereAu reusit foarte fromosi
RăspundețiȘtergeredanke antonina!
RăspundețiȘtergerecalde au fost nebunie dar si rei sunt delicioase!
RăspundețiȘtergereda da fancy cake,merg de minune la micul dejun cu unt si dulceata de caise.
RăspundețiȘtergere