tortul acesta este o dedicatie din toata inima pentru prietena mea draga Ramona.K,LA Multi Ani fericiti draga mea!!!
si de aceea o sa va rog sa ma scuzati ca nu va pot arata si o delicioasa sectiune dar cand il voi reface,ca a fost asa bun incat musai trebuie refacut,promit sa ma prezint si cu felia.
si acum sa nu mai lungim vorba si sa trecem la fapte:
blat:
-250g biscuiti
-150g unt
crema:
-6 foi gelatina
-200g ciocolata alba
-800g crema de branza,branza dulce sau quark
-50g zahar
-2 linguri lichior oua
-250ml smantana de frisca
-1 compot caise
-1 pachet glazura transparenta de tort
-1/2 ciocolata alba
biscuitii sfaramati se amesteca cu untul topit si se aseaza pe fundul unei forme de tort tapetate cu folie transparenta sau chiar direct pe platou;in jurul formei nu uitati sa puneti inelul de tort.se apasa usor:
o duminica minunata sa aveti!!!
.
Caise si ciocolata alba?Excelent trebuie sa fie la gust cu aromele astea!Pupici!
RăspundețiȘtergereun tort foarte interesant.merita incercat.o duminica minunata iti doresc!
RăspundețiȘtergeresuna tare bine combinatia. recent am facut piersici cu cioco neagra.. si tare buna.. Imi imaginez ca si combinatia ta e minunata
RăspundețiȘtergereTare fain arata.La multi ani prietenei tale.
RăspundețiȘtergerePupic Fluturasului.
Caisele imi plac mult.Cred ca este buna combinatia aceasta a ta.Pupici!
RăspundețiȘtergereteo e foarte reusita combinatia!
RăspundețiȘtergereo seara frumoasa!
sarah si mie mi-a facut cu ochiul de ceva vreme si abia acum am reusit sa-l execut.sper sa-l incerci!
RăspundețiȘtergereo seara frumoasa sa ai!
antonina musai sa incerc si eu piersicile cu ciocolata,combinate intr-un tort...dar mai tarzior,pe la sarbatori asa!
RăspundețiȘtergeremiculina multumesc de urari!
RăspundețiȘtergerediamar si noua ne plac caisele.este indicat tortul atunci cand sunt proaspete,de cumparat la piata,acum am folosit din compot.
RăspundețiȘtergere