sâmbătă, 6 octombrie 2007

cornulete rapide cu gem si nuca


200g crema de branza philadelphia sau iaurt gros
200g margarina la temperatura camerei
1ou
100g zahar
450g faina+1plic praf de copt
1esenta vanilie

in plus:
dulceata de care dorim
100g nuci sau migdale macinate

se amesteca toate ingredientele si rezulta un aluat elastic.Se imparte aluatul in 3- 4 parti.din fiecare se intinde o foaie ~rotunda si se taie mai multe fasii.Se amesteca intr-un castron 2/3 dintr-un borcan de dulceata si 100g nuca macinata.se pune cu lingurita cate putina umplutura pe fiecare triunghi.se ruleaza.Se pregateste o tava cu hartie de copt si se pun cornuletele in tava.se coc 20-25min la 185grade.

4 comentarii:

  1. salut


    mi-au iesit super,super bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat cornuletele, au iesit foare fine si bune. Apreciate de toti...

    RăspundețiȘtergere
  3. isabella te mai astept in bucataria mea sa mai incerci si alte retete delicioase!

    RăspundețiȘtergere