
reteta de la Daveco
pt 24 bucati
-1 kg faina,
-5 galbenusuri,
-250g zahar,
-50g unt
-aprox 2 cani cu lapte
-45g drojdie
-putina sare
UMPLUTURA:
-600g branza feta
-2 galbenusuri,
-1 ou intreg
-100g stafide,am pus cranberries
-200g zahar
aluatul l-am framantat la MP:



pregatim umplutura:dam branza pe razatoare ca robotul tocmai s-a ars :) si apoi o amestecam cu restul ingredientelor:








apoi ii lasam sa se racoreasca.se pot pudra si cu zahar.
Foarte faini ti-au iesit cred ca ai avut un pic de lucru cu ei dar a meritat !
RăspundețiȘtergeresuper ti-au iesit!Ai un premiu de apreciere din partea mea pe blogul meu. Curry cu cartofi e un deliciu. Tot ce vad eu pe blogul tau e multa munca si pricepere. Felicitari. Te pup.
RăspundețiȘtergereTi-au iesit foarte bine si cred ca sunt si gustosi.
RăspundețiȘtergereTe citesc frecvent , dar de scris scriu rar din cauza ca sunt tot pe fuga .Numai stiu daca ti-am lasat mesaj in alta parte dar sa stii si pe blogul meu te asteapta 2 premii si nu este o gluma. Te pup.
RăspundețiȘtergereamalia cu primii 2 -3 a fost mai greu pina am prins smecheria,apoi a mers struna.
RăspundețiȘtergeremarcela si nicolina va multumesc pentru premii.
RăspundețiȘtergere"trandafirii" au fost devorati aseara de musafiri,nu a mai ramas nimic...asa ca munca a meritat.
t de-am turbat reteta asta, am gasit-o cu google in blogul tau.
RăspundețiȘtergerefelicitari pentru pastrarea originii retetei!
muah! :)
Ce apetisanti sint trandafirasii :)
RăspundețiȘtergereAm sa incerc si eu...
Nu sint prea sarati cu brinza feta??
cami eu o las mereu 3-4 ore in apa.
RăspundețiȘtergere