
aluat:
550g faina
50g migdale
4 linguri marmelada caise
3 linguri lichior caise sau migdale(amaretto)
30g unt topit
300ml lapte
1 cub drojdie proaspata
50g miere
-din toate ingredientele se framanta un aluat(la MP,in cazul meu) care se lasa sa dospeasca.
-se imparte in 2-3 bucati din care se intind cercuri,se taie raze si se ruleaza de la baza spre varf.
-se pun in tava,ung cu putina smantana amestecata cu 1 galbenus si presara cu 50g migdale felii.
-se lasa la dopsit inca 15-20min apoi coc la foc potrivit pentru 20min.

miam....par foarte gustoase! Alor mei le plac mult cornurile...
RăspundețiȘtergereArata delicios de bine cornurile!!!O sa le fac si eu copiilor,ca vad ca se indeamna la cornuri.
RăspundețiȘtergerePupicei fluturasului :)
kris sunt tare bune si se pastreaza fragede si a doua zi.
RăspundețiȘtergerediana sunt convinsa ca la petunici le vor placea,matei e mare fan cornuri,simple sau umplute.
RăspundețiȘtergereMIHAELA,CRED CAS TARE BUNE!LE VOI FACE SI EU,CA MULTE ALTE RETETE DE ALE TALE!DAR SCRIEMI CU CE POT INLOCUI MIGDALELE???CA NU NE PLAC MIGDALELE!TE IMBRATISEZ!
RăspundețiȘtergerebuna mariana
RăspundețiȘtergerema bucur ca vrei sa incerci reteta.in loc de migdale poti pune nuci macinate,alune sau nuca de cocos.daca nu va plac nici una din astea pune aceeasi cantitate de faina.
spor la treaba si te astept sa-mi spui cum ti-au iesit.
bine dar cu gemul ,,,il pui in aluat
RăspundețiȘtergereda lia,gemul se pune in aluat.
RăspundețiȘtergere