500g ciuperci proaspete2 morcovi1 legatura ceapa verde1 lingura malaisare,piper,verdeatafrunze dafin300ml sos rosiifrunze de varza murata
in uleiul incins se pune la calit ceapa tocata marunt,morcovul razuit si ciupercutele cubulete:

se lasa sa scada si apoi se condimenteaza cu sare,piper,adaugam ceva verdeata tocata si cand compozitia s-a racit malaiul:

punem cate o lingura de compozitie de fiecare jumatate de frunza:

si impachetam sarmale pe care le punem in cratita unde vor fierbe:

turnam sosul de rosii si o cana apa si lasam 1h la foc potrivit:

sunt excelente!
Arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereDar sarmale fara orez?Nu am mai mancat.Eu am facut cu orez,morcov,pastarnac si soia dar in frunze de stevie.
Arata minunat! dar si cu orez sunt o nebunie....yami!
RăspundețiȘtergereBuna, buna reteta ta de sarmalute am facut si eu ceva de genul,bravo. Daca ai placere te invit cu drag pe blogul meu yafa.unblog.fr
RăspundețiȘtergereSalut Miha, bine ai revenit:)! Eu nu mananc sarmale niciodata, detest carnea tocata. Dar reteta ta suna f bine, umplutura e inedita.Daca mai e varza murata in beci, sigur le voi incerca. :)
RăspundețiȘtergereimmmmm, super!
RăspundețiȘtergere