luni, 15 martie 2010

bors de pui cu ciuperci si usturoi







-1 pui intreg
-1 borcan ciuperci,cal I
-1-2 morcovi
-1 ardei gras copt
-2 cepe
-2-3 catei usturoi
-2 oua
-200ml smantana
-sare,piper,leustean
-350ml bors de casa(primit din romania)

puiul taiat bucati(eu nu am folosit pulpele) se pune la calit impreuna cu ceapa si morocvul felii:

se lasa pina isi schimba culoarea si apoi adaugam ciupercile si ardeiul copt si curatat de piele,apoi tocat marunt:

acoperim cu apa si lasam sa fiarba cam 1 ora pina cand carnea este moale.turnam borsul si mai dam 2 clocote apoi oprim focul.
batem ouale cu smantana si usturoiul trecut prin presa si turnam peste ciorba.adaugam sare,piper si ceva leustean si servim cu paine proaspata de casa.

o saptamana minunata va doresc!!!

5 comentarii:

  1. Mihaela,

    Tare fain borsul tau.
    Usturoiul si leusteanul fac tot farmecul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. miha ne dai si reteta de la painicile de casa?arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce buna ar fi o portie acuma ( ca iarasi a nins).

    RăspundețiȘtergere
  4. wow Miha ce minunatii la tine.
    Chiar mi s-a facut pofta si stii ca nu te mint:D!
    Ma bucur ca vad posturi mai dese.
    Sa va fi fost de bine.


    Liana

    RăspundețiȘtergere
  5. mmmmm ce bine arata , trebuie sa fac si eu

    RăspundețiȘtergere