miercuri, 17 martie 2010

cannelloni cu dovlecel si ardei






-200canelloni-(paste tubulare care se pot umple)
-1 dovlecel (zucchini)
-1 ardei gras rosu
-2 catei usturoi
-150g quark(sau alta crema de branza)
-sare,piper,busuioc
-3 oua
-225ml smantana dulce,de frisca


tocam marunt dovlecelul si ardeiul,dam usturoiul prin presa.amestecam apoi cu quark-ul si condimente.cu aceasta pasta umplem pastele(ale mele nu au necesitat sa fie fierte inainte) si le asezam intr-o tava ce va merge la cuptor:

mixam ouale cu smantana si turnam peste canneloni:

dam la cuptor pentru 45min la 185 grade:

si servim fierbinti.

5 comentarii:

  1. arata splendid, imbietor..te chema la masa. eu sunt pe drum deja :P

    RăspundețiȘtergere
  2. salut.mi se pare o reteta ft interesanta, usor de facut si de efect si pt o masa speciala.poti sa ne spui de la ce producator ai cumparat pastele astea care nu necesita fierbere?macar sa mergem la sigur daca tot incercam ceva nou.thanks

    RăspundețiȘtergere
  3. buna roxi,le-am luat din magazinul penny markt,la raionul de paste.scrie pe ele,pe cutie ca nu necesita fierbere inainte.
    le poti incerca si pe cele de la barilla(sunt insa ceva mai scumpe),la fel nu au nevoie de prefierbere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata super de bine!
    Si pare fuarte simplu de facut!
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere