
prajiturele fine si aromate care merg de minune langa cafeluta de dimineata.trebuie musai sa le incercati si sa va convingeti.
aluat:
-325g faina
-1 plic praf de copt
-1 ou
-6 linguri ulei plante(nu masline)
-6 linguri lapte
-150g quark(sau alta crema de branza,nesarata)
-70g zahar
umplutura:
-1 plic budinca vanilie
-300ml lapte
-100g miere
-100g quark
1 compot afine
inainte de toate ne ocupam de umplutura.fierbem budinca cu laptele si mierea si lasam sa se raceasca.apoi incorporam quark-ul.
amestecam intr-o bol ingredientele pentru aluat pina obtinem o coca omogena:



Foarte apetisanti talerii.Am sa-i incerc cu siguranta.o zi frumoasa in continuare.
RăspundețiȘtergereFaine.
RăspundețiȘtergereCred ca merg si cu branza de vaci.
Arata deliciosi acesti taleri!! E prima oara cand aud de acest termen;;)..Din ce zona provine reteta?
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!
wow devono essere buonissimi! ciao!
RăspundețiȘtergeremicule sunt convinsa ca vor fi pe gustul vostru.
RăspundețiȘtergerediana merg si cu branza de vaci,asa cum se gaseste in romania,aici e prea zemoasa,nu ar sta compozitia pe blat.
RăspundețiȘtergerem.t aluatul acesta cu crema de branza l-am intilnit in mai multe retete germane,prin carti sau reviste.compozitia de deasupra am "creeat-O" eu cu ce aveam la indemana prin bucatarie.
RăspundețiȘtergerecat despre termenul de "taleri"...sunt monede si mi s-a parut un titlu potrivit :))) pt creatia mea.
Te admir tare mult, iti urmaresc blogul si salivez la fiecare reteta :D. Cred ca ai maini fermecate de stii sa faci asa bunatati! :)
RăspundețiȘtergereB multumesc pt cuvintele frumoase!
RăspundețiȘtergere