miercuri, 19 ianuarie 2011

cornuri cu nutella ,aluat cu untura




super pufoase aceste cornuri,le puteti afce cu ce umplutura va place,eu am ales nutella ca merge repede.le-am mancat insa si in varianta cu mere sau branta dulce si au fost la fel de delicioase.

-100g untura
-200g iaurt simplu
-2oua
-1 cub drojdie proaspata
-600-650g faina
-100g zahar
-100ml lapte
-un varf cutit sare

-nutella
-2 galbenuse si 3 linguri lapte pt uns

aluatul l-am framantat in Mp si lasat la dospit 1h.apoi am intins o foaie potrivit de groasa pe masa usor infainata si am taiat patrate.pe fiecare colt am pus o lingurita de nutella si am rulat.



am asezat cornurile in 2 tavi pregatite cu hartii de copt.am pus tavile in saci de gunoi si am legat capetele...lasandu-le sa dospeasca asa inca 1h.am uns cu galbenus si am copt 15-18min a 180grade pina s-au rumenit .

6 comentarii:

  1. Immm ce faine sunt, asa dolofane.
    Pupic Fluturasului.

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar cu untura ies foarte fragede,se vede ca ai fost acasa,ai adus provizii :))super cornurile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pofta mi-au facut cornurile tale!! Super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase ti-au iesit! Delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt in Egypt asa ca nu gasesc untura dar maine am sa incerc cu unt sa vedem ce o iesi
    numai bine de aici va doresc
    Irene

    RăspundețiȘtergere
  6. si cu unt ies foarte bune,dar poate nu raman asa mult timp pufoase.

    RăspundețiȘtergere