
super pufoase aceste cornuri,le puteti afce cu ce umplutura va place,eu am ales nutella ca merge repede.le-am mancat insa si in varianta cu mere sau branta dulce si au fost la fel de delicioase.
-100g untura
-200g iaurt simplu
-2oua
-1 cub drojdie proaspata
-600-650g faina
-100g zahar
-100ml lapte
-un varf cutit sare
-nutella
-2 galbenuse si 3 linguri lapte pt uns
aluatul l-am framantat in Mp si lasat la dospit 1h.apoi am intins o foaie potrivit de groasa pe masa usor infainata si am taiat patrate.pe fiecare colt am pus o lingurita de nutella si am rulat.

am asezat cornurile in 2 tavi pregatite cu hartii de copt.am pus tavile in saci de gunoi si am legat capetele...lasandu-le sa dospeasca asa inca 1h.am uns cu galbenus si am copt 15-18min a 180grade pina s-au rumenit .
Immm ce faine sunt, asa dolofane.
RăspundețiȘtergerePupic Fluturasului.
intr-adevar cu untura ies foarte fragede,se vede ca ai fost acasa,ai adus provizii :))super cornurile!
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-au facut cornurile tale!! Super!
RăspundețiȘtergereCe frumoase ti-au iesit! Delicioase!
RăspundețiȘtergereSunt in Egypt asa ca nu gasesc untura dar maine am sa incerc cu unt sa vedem ce o iesi
RăspundețiȘtergerenumai bine de aici va doresc
Irene
si cu unt ies foarte bune,dar poate nu raman asa mult timp pufoase.
RăspundețiȘtergere