aluat:
-400g faina
-1 plic praf de copt
-250g unt
-150g smantana
-100g zahar
-2 galbenuse
-4 linguri cacao
-3-4 linguri lapte
crema de branza
-5oua
-1kg branza dulce
-200ml smantana de frisca
-150g zahar
-1 plic budinca vanilie
-1 plic coaja de portocala de la dr oetker
bezea:
-10 albuse
-7 linguri zahar pudra
intr-un castron framantan cu mana ingredientele pentru aluat,pina cad devine fin si nu se mai lipeste de maini.il intindem pe hartia de copt de marimea tavii,presarand putina faina,pt a nu se lipi de sucitor.il intepam de mai multe ori cu furculita.
mixam branza dulce cu restul ingredientelor si turnam amestecul deasupra foii.dam tava la cuptor,pentru 45min la 180grade,apoi am ales rezistenta de jos si am mai lasat la copt cat am pregatit bezeaua.
albusele le-am batut spuma tare cu o priza sare si zaharul pudra.cu lingura am asezat bezeaua peste branza si am dat la cuptor inca 5-7 min pina cand a devenit usor aurie.lasam prajitura la racit si apoi taiem.
Foarte gustos si bun
RăspundețiȘtergerechissà che buono!!! complimenti!un abbraccio!!!!!
RăspundețiȘtergereCe bine arata! Ti-a iesit minunat!
RăspundețiȘtergereCombinatia de branza dulce-bezea nu am mai savurat pana acum! Cred ca e tare buna!
iulia nu se poate sa nu incerci combinatia branza dulce-bezea,e o nebunie curata!
RăspundețiȘtergeresi asta am preparato numai ca nu am pus cacao in blat, lam lasat alb, te pup.
RăspundețiȘtergerema bucur ca ai incercat reteta.cateodata o fac si eu fara cacao dar asa iasa mai bine in evidenta!
RăspundețiȘtergerebuna, ati putea pune pe blogul dv ùrmareste -ma prin email?
RăspundețiȘtergere