nu am mai mancat sarmalute din vara de la nunta fratelui meu si cum ne era dor de ele am facut aseara o portie mica,cat pentru noi 3.
-500g carne tocata porc
-200g ciuperci din conserva
-1 ceapa
-100g orez
-sare,piper,verdeata
-frunze de varza acra
-marar
-250 ml sos de rosii
se amesteca ingredientele pt umplutura:
2 foi dafin si sosul de rosii diluat cu apa se toarna deasupra,se pun 2 fire marar si se acopera din nou cu frunze:
se servesc cu smantana si mamaliguta!
.
multumec bianka!
RăspundețiȘtergereDelicioase!
RăspundețiȘtergeredaaaa,mai ales ca nu mancam prea des!
RăspundețiȘtergereo bunatate!! mama mai face de post cu ciuperci si nuci.. un deliciu!! imi place tare combinatia ! pupici
RăspundețiȘtergereantonina nu am mancat combinatia cu nuci,eu le fac in post cu ciuperci si legume.!
RăspundețiȘtergere