
acestea se patreaza foarte bine pina la 3 zile,fiind facute cu untura,asta in cazul in care va mai ramane ceva pina atunci:))
aluat:
-120g untura
-3 oua
-2 galbenusuri
-100g miere
-1 cub drojdie
-200ml lapte
-1 plic coaja razuita portocala(finess de la dr oetker)
-aprox 600-700g faina
-sare cat luam intre 3 degete
umplutura:
-gem de prune
aluatul l-am framantat si dospit la masina de paine si apoi am intins pe masa o foaie din care am taiat patrate.in mijlocul fiecaruia am pus o lingura de gem:


.
Am notat si varianta cu untura, precis ies tare bune.
RăspundețiȘtergerePupici Fluturasului.
Bine te-am gasit Mihaela! Delicioase chiflele tale!Imi place deltfel foarte mult si blogul tau.Felicitari:X!
RăspundețiȘtergereImi plac f mult !
RăspundețiȘtergerema bucur, mire!
RăspundețiȘtergereImi plac si mie chiflele tale cu gem! pupici
RăspundețiȘtergere