![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2Z4iZTCWAjQZBB7WH5noiTQhE2KvU6wbLbmOEGSsKQyFBgthOdJKx-OHToJ3Lhkp1dS8YzL26msWiIl5-_Tg3F93RIbrkasfB2Y9f6cAu9jfzSYQPAvoAJVoI_ExrjTQYSdKArPVVfV0/s320/IMG_4673_copy.jpg)
am copt 2 foi de foietaj
si am fiert 2 budinci de migdale cu 800ml lapte si 5 linguri zahar iar la final,cand am luat-o de pe foc am pus 4 jumatati de caisa din compot taiata cuburi.am turnat dupa vreo 3-4 min peste foaia1 budinca.am acoperit cu cealalta foaie si am turnat desupra glazura.cand s-a racit complet am taiat patrate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu