luni, 15 octombrie 2007

gratin de broccoli cu carne tocata


400g cartofi-vreo 4-5 buc fierti
250g carne tocata in amestec(vita+porc)
400g broccoli
2oua
1pahat smantana acra,200g
100g smantana dulce
150-200g cascaval ras
sare,piper
2 catei usturoi

carnea tocata se pune in tigaia fara ulei si se lasa cateva minute-la mine a lasat ceva apa pina s-a prajit.se ia de pe foc, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se adauga usturoiul trecut prin presa.intr-o forma rezistenta la cuptor,neunsa, se pun cartofii felii una langa alta si se condimenteaza cu putina sare si piper.deasupra asezam carnea tocata. punem deasupra conopida si broccoli(i-am cumparat congelati si i-am lasat numai sa se dezghete,nu i-am oparit). amestecam ouale cu cele 2 feluri de smantana si sa,piper si turnam peste.deasupra punem cascavalul razuit. dam la cuptor 40minute la 185 grade.

2 comentarii: