![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjECCDxHJkdvBMC_ykewz1x_bm8SD5U3Uf9s-umTKg-EPtNSBuEXVcpEpV6Hs6b2XRKvtwP8cag5C6ABs10iielnX0rKmDkMFB9jIIRPcGKMZrzk0u4bc8IpwIn8jt5HjcZCEmAmoGsEIw/s320/melcisori.jpg)
aluat:
150g quark
6linguri lapte
6linguri ulei de floarea-soarelui
75g zahar
1plic praf de copt
300g faina
umplutura:
1borcan compot de mere pasate
200g nuci macinate
putina scortisoara
se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se intinde o foaie potrivit de groasa.se intinde deasupra compotul amestecat cu nucile si scortisoara,se ruleaza strans,se taie felii cu ajutorul unei ate.se pun melcisorii in tava pregatita cu hartie de copt si se coc pina se auresc.se servesc calzi sau reci.
Vreau sa incerc si eu reteta,dar..nu stiu ce inseamna quark...mai exact ce este?...am vazut ca il folosesti si la alte retete. Imi poti spune?
RăspundețiȘtergereMultumesc!
buna vio,
RăspundețiȘtergerein primul rand iti multumesc ca m-ai vizitat.
quark-ul este crema de branza proaspata,gen philadelphia.am vazut ca se gasesc in romania quark la real.
spor la treaba si sper sa va placa melcisorii!