aluat:
220gr faina,
sare,
un pachetel drojdie uscata,
2 linguri ulei,
1 ou,
5 linguri lapte.
deasupra:
0 doza ciuperci felii
1/2 borcan masline negre
2rosii
1ardei gras
200g cascaval ras
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele, pana se obtine o coca consistenta.Se lasa 35min la dospit si se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt.se inteapa cu furculita in mai multe locuri,se unge cu ketchup si se pune o parte din cascaval,apoi ciupercile,maslinele,rosiile felii subtiri,ardeiul gras fasii si restul de cascaval.se coace la 200 grade.
draga miha,zi-mi te rog cum iese blatul?mai moale?vreau sa ii fac baietelului meu dar mereu imi iese tare..
RăspundețiȘtergerelucy coca este usor crocanta ca cea de la pizzerie noua asa ne place.
RăspundețiȘtergere