luni, 15 octombrie 2007

Pizza taraneasca



aluat:

375g faina
1pachet drojdie uscata
2linguri ulei masline
250ml lapte
sare
1lingurita zahar

deasupra:
150g bacon felii subtiri
200g cascaval
masline verzi
1borcan ciuperci felii
cateva linguri suc de rosii cu verdeata
1ou pentru fiecare tava de pizza


aluatul l-am framantat la Mp,apoi l-am lasat la dospit 25min.am intins o parte din aluat in tava rotunda,am stropit cu suc de rosii,am pus felii de bacon,ciuperci,cascaval,masline si am spart cate 1 ou.am dat la 220 grade,la copt.

2 comentarii:

  1. miha,ma bucur ca esti resiteanca,te rog zi-mi si mie o reteta de pizza cu blat mai moale pentru baietelul meu sau ceva ca cea pe vatra de la pizzerii??

    RăspundețiȘtergere
  2. la asta iese aluatul mai moaleo poti incerca sa vazi daca ii place juniorului.matei o adora#ar manca zilnic daca i-as face.

    RăspundețiȘtergere