marți, 20 noiembrie 2007

carne de vitel cu sos de legume


800g carne de vitel cu os si maduva
3 cepe
3 morcovi
200ml rosii pasate
125ml vin alb
500ml supa
sare,piper,verdeata tocata
2 linguri faina
4 linguri ulei raps

carnea condimentata cu sare si piper se trece prin faina


apoi se pune in tigaia cu uleiul bine incins si se prajeste bine pe amandoua partile.

se stinge cu vinul si se lasa sa se evapore.se pun legumele:


si dupa ce s-au calit 5 min


se adauga supa si sosul de rosii,verdeata.se acopera si fierb la foc mic aproape 2 ore.la final mai condimentam cu sare,piper,adaugam ceva verdeata tocata.carnea se scoate cu grija,sa nu se desprinda de os si sosul l-am lasat inca 15 min sa scada.se serveste cu orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu