reteta inspirata de aici:
ingrediente:
2 pachete foetaj
8 mere
200g martipan(am pus numai 100g)
5 linguri zahar
1 lingura scortisoara
1ou
2linguri smantana dulce
foetajul se taie patrate,se ung marginile cu albus batut si pune umplutura.
se acopera cu jumatate din patrat si se apasa cu furculita marginile.se pun triunghiurile in tava pregatita cu hartie de copt si se ung cu smantana.se presara fulgi de migdale.eu din lipsa am pus zahar brun.se coc in cuptorul dinainte incalzit,la 190-200 grade.
reci se pot pudra si cu zahar.
Crezi ca as putea umple triunghiurile astea cu crema de vanilie? Daca le dau la cuptor nu pateste nimic crema? Mc mult :)
RăspundețiȘtergerenumai daca faci o crema groasa de vanilie si o pui in foetaj cand este complet rece.
RăspundețiȘtergere