vineri, 18 ianuarie 2008

chec picant cu piept de pui

reteta Laura A

-1-2 piepti pui (500 gr)
-2-3 oua
-1 leg patrujel(optional)
-1 tulpina telina
-5 catei usturoi
-1 ceapa medie
-1 ardei iute mic(de-ala mititel si rosu)
-sare
-piper din belsug
-smantana(200 grame)
-100 gr parmigiano reggiano(se pune deasupra)
-3 felli groase paine muiate in lapte si stoarse


In cazul in care dispuneti de un robot taiati grosolan toate ingredientele de mai sus si bagati-le la mixat.Daca nu le puteti da prin masina de tocat.In compozitie adaugati si 2 linguri smantana restul se pastreaza pentru pus deasupra.

cam asa arata dupa 2 min la viteza1:


Tapetati o forma de chec cu unt si pesmet si asezati compozitia in ea,niveland-o cu o lingura sau o spatula.

Se pune deasupra smantana ramasa

si 100 gr parmigiano ras:

Se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora.Si iese ceva care te inebuneste pur si simplu:

noi l-am servit cu salata de rosii cu castraveti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu