500g cartofi
o jumatate de conopida
2 cepe potrivite,sau 3 mititele
sare,piper,verdeata tocata
2-3 linguri ulei
1 lingura faina
2 oua
125g bacon
cascaval ras
200g smantana dulce
separat ceapa si baconul se calesc in uleiul incins:
intr-o forma unsa cu un strop de ulei punem cartofii si buchetelele de conopida ce au stat cateva minute bune in sita:
dam la cuptor 30min.este delicioasa si buna si rece.mie imi place alaturi de gogosari murati.
Felicitari,ai un blog foarte frumos,merita incercate retetele tale,sper ca sunt la fel de bune pe cum arata.am sa o fac si eu pe asta luni.
RăspundețiȘtergeremary multumesc de vizita.
RăspundețiȘtergereretetele sunt pe gustul nostru,acum daca si pe al altora su stiu,dar gratinul merita incercat.este satios si delicios!
spor la treaba si te mai astept in bucataria mea.
am facut gratinul si a iesit delicios.eu am inlocuit sunculita cu un piept de pui.
RăspundețiȘtergeremary sa va fie de bine!
RăspundețiȘtergere