reteta de la droopina
400g ciuperci proaspete
2 cepe potrivite
2-3 catei usturoi
1 ardei gras galben
sare,piper,mara tocat
2 linguri ulei masline
cateva rosioare,eu am inlocuit cu 3 linguri bune de sos de rosii pasate

ciupercile se spala in apa cu 1 lingura faina si apoi se toaca,coditele separat de palarii.am taiat cat mai subtire posibil palariutele:

in uleiul incins am pus la dintuit ceapa,usturoiul si ardeiul tocate marunt:

am adaugat ciupercutele,sare,piper si am lasat sa scada cat de cat,la foc potrivit,cratita acoperita cu un capac:

am pus si sosul de rosii si am mai lasat cateva minute.la final adaugam verdeata tocata.la aceasta mancare NU SE PUNE APA.

noi am servit-o alaturi de fileuri de peste condimentate cu sare,piper,boia si prajite la foc mare in ulei incins cate 2min pe fiecare parte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu