miercuri, 19 martie 2008

dorada cu rozmarin


reteta de aici:

3-4 dorade
sare,piper,
1 lamaie
3-4 crengute rozmarin
2-3 catei usturoi
4 rosii
2 linguri ulei

pestele se spala,zvanta cu un prosop de hartie si se fac cate 2-3 crestaturi pe fiecare parte.apoi se stropeste din belsug cu zeama de lamaie,condimenteaza cu sare,piper in exterior si interior:

se pune cate o crenguta rozmarin in burta fiecareui peste si ceva usturoi feliat:

se aseaza in tava:



rosiile se curata de piele si se taie bucati(se pot indeparta si semintele,pe noi nu ne deranjeaza,asa ca le-am lasat).se pun peste peste,se stropeste totul cu ulei si se adauga 1/2 de lamaie felii,ceva usturoi si rozmarin:

se da tava la cuptor 30min la 190 grade:

se serveste alaturi de bagheta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu