sâmbătă, 15 martie 2008

saratele cu lapte batut si parmezan


reteta de aici:

2 oua
400ml lapte batut
1 cub drojdie
1 kg faina
sare
parmezan
6 linguri unt

1 galbenus
2 linguri lapte batut
eu am facut 1/2 portie:


se pune faina intr-un castron si se face o adancitura in mijloc.se puna oul si untul si se toarna laptele batut incalzit putin si amestecat cu drojdia:

se framanta un aluat fara a mai adauga faina:

se imparte acesta in 2 parti si din fiecare se intinde cate o foaie care se unge cu amestecul de galbenus+lapte batut


se presara parmezanul si ceva sesam:

se impatura si se taie fasii:

se apuca apoi capele si se rasucesc usor.se pun in tava :

se ung din nou cu putin galbenus


si coc la foc rapid:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu