luni, 29 septembrie 2008

käsegebäck


50g parmezan
250g faina(poate o lingura in plus)

1/2 lingurita sare
1 lingurita praf de copt

1ou
125g unt

50g cascaval gouda

se amesteca toate ingredientele si aluatul se da la rece 1h.se intinde pe masa usor infainata,taie forme dupa dorinta,care le asezam apoi in tava pregatita cu hartie de copt:



se coc la foc potrivit 12min.

4 comentarii:

  1. Tare bine arata, am sa le fac cu siguranta^-^

    RăspundețiȘtergere
  2. totoro sunt convinsa ca micutii tai vor rontai cu placere.

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. excelenta reteta, extrem de usoara si rapida. aproape ca nu mi-au mai ramas si pentru invitati. :)
    poti sa-mi spui, te rog, exact cum se citeste denumirea acestor cookies cu branza si cascaval? :-P multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. este denumirea in germana se citesc "kezeghebec" dar tu le poti spune saleuri cu branza :-))

    RăspundețiȘtergere