![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVI8tOcdvVwTRr36TwAJloAaBfs2MWr-1BVE2uV_kinbrDI9F-88AT1BnVv4Dw90-2gWsIFrczDsXcfh37P5Uqim0nNWaig-0aoPzK6IUpMo06MzpF-qYWYp-LFV8FydmXYsQ2LjA6Rt_a/s400/P1240626+Kopie.jpg)
-450 g faina
-1lingura praf de copt
-1/2 lingurita sare
-2 lingurite zahar
-400 ml iaurt
-2 oua separate
-80 ml unt topit
-un pliculet de vanilie
- se amesteca faina, praful de copt, sarea, vanilia si zaharul.
-se bat galbenusele bine, adaugind iaurtul cite putin, pina se termina, dupa care se incorporeaza si untul
-se adauga compozitia din galbenusuri la cea din ingrediente uscate si se amesteca bine.
-se bat albusele spuma si se incorporeaza in compozitie, amestecind usor de jos in sus.
-se coc in aparatul incins.
Ce bune sint cu iaurt.Am notat-o.
RăspundețiȘtergere