-conopida-brocccoli-50g unt topit-2 oua-1 pahar smantana acrisoara(~200g)-sare,piper,chili-cascaval razuitconopida si broccoli fierte se lasa intr-o sita sa se staorca bine.intre timp batem ouale intregi cu smantana,untul topit si racorit si condimente dupa gust,punem cascavalul razuit si apoi amestecam cu legumele.
am pus amestecul intr-o forma de yena,neunsa
si dam la cuptor pt 35-40min.se serveste cu bagheta proaspata.
ce surpriza am avut la intalnirea acestui blog.ce de bunatati!trebuie sa am rabdare sa le iau la rand.multumesc pentru aceste retete magnifice!
RăspundețiȘtergeree intradevar foarte buna,am facut si eu.
RăspundețiȘtergerene plac foarte mult si conopida si brocolii.am facut budinca de doua ori saptamana trecuta dar nu am putut sa-ti scriu.ia placut foarte mult sotului.am sa fac si celelalte retete cu conopida,le incerc pe toate ,sper sa-mi iasa la fel de bune ca si asta.felicitari pt.blog e foarte frumos,cu multe retete tentante.
RăspundețiȘtergere