duminică, 19 octombrie 2008

cornulete cu nuca de kokos si "terase" cu jeleu de gutui


pt 50 cornulete:

-60g nuca de cocos
-200g unt rece
-75g zhar pudra
-1ou
-300g faina

se framanta si modeleaza cornulete




care se aseaza pe hartia de copt si coc 10-12min la 180grade.

pt "terase"-25-30buc

-250g faina
-2 galbenusuri
-1 lingura amaretto
-125g unt rece
-70g zahar

jeleu de gutui(de la magazinul rusesc l-am luat...mmmm delicios)
zahar pudra

se amesteca toate ingredientele si se intinde o foaie potrivit de groasa care se taie cu 2 forme,una mai micuta:

se coc 10min la 190grade si caldute se ung cu jeleu si suprapun cate 2:

apoi se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
se topesc in gura !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu