reteta de la Daneza,pe care eu am modificat-o putin,punandu-i umplutura de mac :))
aluat:
450g faina
50g amidon
25g drojdie proaspata
150g zahar(merge lejer100g)brun
50g ulei
200ml lapte
putina sare
umplutura
250g mac(al meu a fost gata preparat)
aluatul l-am framantat si lasat la dospit in MP si dupa 90min l-am pus pe masa de lucru si l-am impartit in 12 buc.le-am intins cat de cat rotund si am pus pe fiecare cate o lingura umplutura de mac.
am copt la 185 grade vreo 45min:
ce frumos arata!
RăspundețiȘtergeremultumesc!
RăspundețiȘtergereAcest aluat Nu se lasa la dospit ???
RăspundețiȘtergeream scris in text ca se framanta si lasa la dospit...chiar in 2 ture.este o reteta cu drojdie si are nevoie de cel putin 30 min de odihna.
RăspundețiȘtergere