dupa o idee pe pe culinar
250ml lapte50ml ulei masline100g susan1 cub drojdie proaspata450g fainacate o lingurita sare si mierecascavalwurstaluatul framantat si dospit la masina de paine de imparte in 8 parti.se intinde din fiecare cate un dreptunghi,pune la un capat wurstul si ruleaza strans:
incepem sa taiem felii potrivit de groase,cu un cutit bine ascutit:
apoi se desfac spre exterior ca petalele unei flori:
se aseaza florile in tava pregatita cu hartie de copt:
presaram deasupra cascavalul:
si coacem la foc potrivit,185 grade, vreo 25min.
.
foarte frumos arata,un aperitiv de efect exccelent--
RăspundețiȘtergereWoo ce frumoase sunt! :)
RăspundețiȘtergereMiha, eu de fapt am venit sa-ti urez un Craciun fericit cu liniste si multe bucurii! :)
Minunate ,tare aspectoase!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite !
La multi ani!
Minunate ,tare aspectoase!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite !
La multi ani!
Craciun fericit si toate cele bune, din partea lui nasti!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit si toate cele bune, din partea lui nasti!
RăspundețiȘtergereFaine!Eu fac dar dintr-o bucata!m-am inspirat de la Laura Adamache dar putin e altfel reteta!am s-o fac dupa reteta mea dar forma finala de la tine!LA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergere