450ml apa calduta700g faina7g drojdie granulata sau 45g drojdie proaspatacate o lingurita miere si sarein plus:1 oususanse framanta din apa,faina,sare,miere si drojdie un aluat care se lasa 1h la dospit.se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie cercuri cu gura unui pahar de lapte.se aseaza in tava cu hartie de copt si se acopera cu o punga :
se lasa inca 1h la dospit.se ung apoi cu oul batut si presara susanul:
se lasa inca 20min la odihnit si se coc la 195 grade:
se folosesc pt hamburgeri ca in reteta de
aici:
Mmmm, ce bine arata, Mihaela! Si hamburgeriii ....super!
RăspundețiȘtergereSuuper, abia astept sa fac!
RăspundețiȘtergereGata, am inceput procesul, sper sa-mi iasa, intru sa povestesc mai tarziu.
RăspundețiȘtergere