
250ml apa50ml ulei masline500g faina1 cub drojdie1 lingurita sare,
1 lingurita zahar brun
oreganosos de rosiiciupercimaslinerosii ardeialuatul framantat si dospit la MP

se imparte in 2 parti,din fiecare se intinde cate un cerc,cam 28-30cm,pe care se pune sosul de rosii condimentat cu sare,piper

legumele:

se pune la copt,la 190 grade,cu ventilatie+rezistenta de jos pentru 25min.servim imediat.
ce pofta de pizza mi-ai facut !!..super arata a ta..are si ciupercute...miam, miam...sa va fie de bine..
RăspundețiȘtergereeu astazi am facut cartofii cu pesmet, dar nu i-am mai pozat..am sa-i fac si vineri , ca tare buni au fost..sper ca atunci sa nu mai fiu"pe graba" si sa fac poze..
te pup si pe tine,dar mai ales pe dulceata ta -Matei :)
ps. ai facut supa de usturoi si legume ??..sau nu ??
draga mea supa e pentru maine ca au cerut in cor pizza si le-am facut pina la urma.
RăspundețiȘtergerecred ca tu gasesti mai usor in tara cascaval vegetal ca sa poti pune deasupra.
te pupam si noi si-ti dorim o zi minunata.
noi ne pregatim sa-l asteptam pe mosul nicolae,deja suntem emotionati ca numai despre asta ne povesteste.
frumos blog, atat de ordonat si ingrijit :)... si motivant.
RăspundețiȘtergere