aluat:
200ml lapte cald
1 lingurita miere
1 lingurita sare
50g unt topit
400g faina
1 cub drojdie proaspata
deasupra:
4 cepe mari
200g bacon
3 oua
400ml smantana acra
200g cascaval
din toate ingredientele pentru aluat am framantat o coca la masina de paine si am lasat-o la dopsit.intre timp tocam ceapa fin si o calim in 2 linguri ulei impreuna cu baconul,pentru 10min.lasam deoparte la racit.
aluatul il intindem in tava mare de aragaz ,pregatita cu hartie de copt.ouale intregi le mixam cu smantana,cascavalul si amestecul de ceapa.condimentan cu putina sare si piper,adaugam ceva patrunjel verde tocat si turnam amestecul peste foaia din tava:
pozele nu sunt dintre cele mai reusite caci bateriile imi erau pe sfarsite dar va asigur ca este delicioasa si merita incercata.
te cred pe cuvant..la cum arata !!
RăspundețiȘtergereMihaela, citind postarile din urma am aflat ca este ziua ta..
LA MULTI ANI FEICITI !!...sanatate si multe bucurii alaturi de familie..
te pup :)
Ce-mi plaace, super, ador combinatia ingredientelor din ea :)
RăspundețiȘtergere