marți, 3 februarie 2009

budinca de gris, la pahar




pt 6 portii:

750ml lapte
4 pachete zahar vanilat
2 linguri zahar
100g gris
30g unt
100g smantana de frisca
amestec de fructe de padure

laptele se pune la fiert cu cele 2 feluri de zahar si cand incepe sa fiarba se adauga grisul in ploaie si se fierbe pina se ingroasa ,cam 7-10min.se adauga in el fierbinte untul taiat cubulete si se amesteca pina se incorporeaza bine.se lasa sa se raceasca complet.

se bate smantana de frisca si se amesteca cu grisul.se pune in pahare,in straturi alternative cu amestecul de fructe.se da la rece pina la servire.

4 comentarii:

  1. Mihaela, am venit repede sa i-au paharul cu budinca...mai ales ca este asa frumos decorat...
    te pup :)
    o zi minunata iti doresc

    ps. inca odata un sincer si calduros LA MULTI ANI !!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de urare mona si sa incerci budinca ,e foarte faina!

    RăspundețiȘtergere