sunt foarte pufoase si aromate si pe deasupra au mers de minune langa o ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat si muuuult leustean.
reteta de la maria-elena
3 cups faina
1 cup lapte
4 linguri ulei
2 linguri rase zahar
1 1/4 lingurita sare
2 1/4 ligurita drojdie uscata
in plus: 2 linguri de unt
patrunjel tocat
2 catei de usturoi pisati
se framanta toate ingredientzele in Mp si lasa apoi la dospit.am impartit aluatul in 6 bucati din care am modelat painici,
le-am facut cate o taietura :
si le-am lasat la dospit vreo 15-20min.
amestecam untul lasat de seara la temp cam,erei cu patrunjelul,usturoiul si ceva condimente si punem cate o lingurita de umplutura in fiecare painica:
Bune si goale ...eu as manca usturoi in fiecare zi :-D
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Mihaela, arata excelent. Cati ml sau cate g are 1 cup ?
RăspundețiȘtergereirina cam 225g a avut masura de 1 cup.am folosit-o pe cea de la masina de paine.
RăspundețiȘtergereMinunat usturoiul.Foarte buuunn!
RăspundețiȘtergereSi minunata reteta.Sigur o voi incerca.
O ideee extra, O voi aplica si eu.
RăspundețiȘtergereCe bunatate de chifle ai facut.
RăspundețiȘtergeresunt intr-adevar delicioase,merita sa le incerci!
RăspundețiȘtergere