vineri, 6 martie 2009

salata de cartofi cu ceapa,pt post




750g cartofi
2 cepe mari
5 linguri ulei masline
2 linguri otet de vin
sare,piper,patrunjel verde

cartofii se fierb in coaja apoi se lasa sa se raceasca,curata si taie cubulete.ceapa se taie in jumatate apoi in fasiute inguste care se pun la calit in uleiul de masline incins pina se inmoaie.se ia de pe fos,amesteca imediat cu otetul,condimente si patrunjelul verde tocat fin.se toarna peste cartofi si se amesteca apoi lasa 30min cel putin sa se patrunda bine aromele.
se serveste cu rosii sau muraturi si paine neagra.

3 comentarii:

  1. Miha, draga mea, iti daruiesc trei premii-martisoare cu mult drag si iti doresc o primavara senina si plina de dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, retetele tale sunt minunate!
    Cum se apropie 9 martie, stii cumva vreo reteta buna de sfinti sau mucenici (de post)? Intotdeauna imi ieseau destul de uscati si caut o reteta care sa-i faca mai pufosi

    Mihaela/Iasi

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI!
    O PRIMAVARA DEOSEBITA.
    PUPIK.

    RăspundețiȘtergere