joi, 12 martie 2009

saleuri cu feta






reteta de aici:



250g feta(am avut din romania,moale si cremoasa)
250g unt
250g faina
1 priza sare

1 galbenus si ceva seminte pt deasupra

se amesteca toate ingredientele si aluatul se da la rece.eu l-am lasat vreo 2-3 ore cat am fost la plimbare.se intinde apoi pe masa usor infainata o foaie potrivit de groasa care se taie forme dorite.se pune in tava pregatita cu hartie de copt si se ung cu putin galbenus.se presara seminte,eu am pus pe o tava ceva parmezan




si se coc la 200 grade,vreo 18min.

.

4 comentarii:

  1. Foarte apetisant arata saleurile...felicitari.
    Cu drag Adina din resita C-S

    RăspundețiȘtergere
  2. adina ce surpriza sa-mi scrie o resiteanca de-a mea.

    te pup,poate chiar ne cunoastem :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi frumos.....sa ne cunoastem
    Aina

    RăspundețiȘtergere
  4. Harnicuta, ca totdeauna.
    Mihaela, te rog sa treci in lista noua adresa a blogului meu, poate reusesc sa revin la traficul dinainte.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere