reteta de aici:
250g feta(am avut din romania,moale si cremoasa)
250g unt
250g faina
1 priza sare
1 galbenus si ceva seminte pt deasupra
se amesteca toate ingredientele si aluatul se da la rece.eu l-am lasat vreo 2-3 ore cat am fost la plimbare.se intinde apoi pe masa usor infainata o foaie potrivit de groasa care se taie forme dorite.se pune in tava pregatita cu hartie de copt si se ung cu putin galbenus.se presara seminte,eu am pus pe o tava ceva parmezan
si se coc la 200 grade,vreo 18min.
.
Foarte apetisant arata saleurile...felicitari.
RăspundețiȘtergereCu drag Adina din resita C-S
adina ce surpriza sa-mi scrie o resiteanca de-a mea.
RăspundețiȘtergerete pup,poate chiar ne cunoastem :-)
Ar fi frumos.....sa ne cunoastem
RăspundețiȘtergereAina
Harnicuta, ca totdeauna.
RăspundețiȘtergereMihaela, te rog sa treci in lista noua adresa a blogului meu, poate reusesc sa revin la traficul dinainte.Multumesc.