ca ne place macul cred ca ati observat deja.nu conteaza cum e aluatul,important e ca umplutura sa fie daca se poate cu...mac.tascutele astea se fac foarte repede si sunt delicioase.
175g unt250g ricotta300g faina2 linguri zahar1 plic(250g) umplutura de mac,gata preparatintr-un castron amestecam zaharul, untul lasat cateva ore la temperatura camerei cu faina si ricotta:
intindem pe masa usor infainata si taiem cu gura unui pahar cerculete pe care punem cate o jumatate de lingurita de umplutura:
aducem jumatatea de sus peste:
si apasam marginile cu furculita:
dam la copt vreo 25-30min la 180 grade.
Vai Mihaela, dar ce faine sunt tascutele astea! Si simple tare de facut. Gata, le trec in caietul de retete ca musai incercate. Azi le fac (ca-s fana mac si eu), numai sa gasesc ricotta.
RăspundețiȘtergerePupici.
Trebuie sa fie tare bune !
RăspundețiȘtergereSalut Mihaela! Ai un blog foarte bun...o sa il pun la favourites!
RăspundețiȘtergereSpune-mi te rog...pot sa incerc reteta asta cu aluat din comert...din ala bulgaresc...cumparat?BNu de alata dar chiar stau ft prost cu timpul de cand cu bebe mic :D
Thanks!
ruxi incearca...dar nu stiu cum e aluatul bulgaresc,ca de placinta sau cum.nu am vazut in resita de cumparat cand am fost in tara.
RăspundețiȘtergere