sâmbătă, 14 martie 2009

vinete umplute cu piept de pui



2-3 vinete mari
1 legatura ceapa verde
1 ardei gras rosu
300g piept de pui
150g cascaval
150ml suc de rosii+apa
condimente

vinetele se spala,taie pe lungime si scobesc de miez,cu o lingurita.ceapa verde,miezul vinetelor,ardeiul se toaca fin,pieptul de pui se taie cuburi si se pun la calit in 2-3 linguri ulei masline.se condimenteaza cu sare,piper,praf de chilli si se lasa apoi sa se racoreasca.se amesteca cu o parte din cascaval.
cu aceasta compozitie se umplu vinetele:


se pun in tava cu sosul de rosii si presara restul de cascaval:


acoperim cu folie de alu si dam la cuptor,la 200 grade,1 ora:


servim cu sos si paine proaspata de casa.se poate face si un orez pe langa.

pofta buna!

2 comentarii:

  1. ce bine arata vinetele tale..sunt suuper !!..
    ..am facut "chiflele aromate cu usturoi"..asa cum ti-am spus intr-o postare anterioara..ne-au placut muuult..multumesc :)

    am citit ca sotul tau este bolnavioar..imi pare tare rau:((..ii doresc multa sanatate si aveti mare grija de voi..variatiile acestea de temperatura si vremea capricioasa sunt un factor decisiv in virozele respiratorii..

    pupici si tie si puiutului tau scump :))

    RăspundețiȘtergere