200ml apa50ml ulei plante60-75g miere1 cub drojdie proaspata,45gsare cat luam intre 3 degete500g faina1 plic aroma de lamaie,dr.oetkerrahat de vanilie
din toate ingredientele se framanta o coca fina(eu am folosit masina de paine) si se lasa la dospit.se intinde pe masa usor infainata si se taie triunghiuri.pe fiecare,se pune la baza cate o bucatica rahat.
se ruleaza spre varf si se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt:
se dau la cuptor,pentru 25min la 185 grade,cu venilatatie.
Arata ca si cornurile de patiserie. Foarte frumoase!
RăspundețiȘtergerePe langa aspect frumos apreciez si reteta simpla (ceea pentru mine inseamna fara grasimi animale, hidrogenate si chiar fara praf de copt, ba chiar si cu miere in loc de zahar). Excelenta. Gustoase si sanatoase! Felicitari!
RăspundețiȘtergere