- foetaj proaspat-nutella-zahar pudrase taie foaia in triunghiuri destul de inguste la baza.se pun pe fiecare cate o lingurita de nutella:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2tevxEYx-0fRsTTelPEXKu-8nzqwyvyNF6IIhEJGo2bxC5srm73mnO7kAWyWXqd-g0-Jjv2T04CpzcY1dAvCyd4hdVdokEtExO0Z64w7jwwjNjse9DYwYMeJaoJGaYt534VT1p_APslw/s280/cornuri+foetaj-nutella+%281%29.jpg)
rulam de la baza spre varf si asezam cornuletele in tava pregatita cu hartie de copt:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdX26qog7q_htJZJE7QecHHMd5G3Sw-JT5wVTgVQX559Z6IPDzOYrE0YFwwi3eZmNKAic_jIHLQeeQlkisV-xeU_tgPxe5Mnp-SdfAte73rpaZUFmHjK_hNQ3ullwQEw2XSvT1K15F5uI/s280/cornuri+foetaj-nutella+%282%29.jpg)
coacem la 200 grade pt 10min si lasam sa se racoreasca.pudram cu zahar.merg de minune langa o cafeluta.
F. frumusele sunt! ;)) Si eu tot cu cornuletele acum, doar ca ale mele sunt varianta "light"!
RăspundețiȘtergereCe idee buna!
RăspundețiȘtergereSi atat de simplu de facut.
Abia astept s-o pun in practica.
Liana Morar
Un premiu frumos pentru tine la mine pe blog.:)))
RăspundețiȘtergere