![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqBdS6Cv4M7lrUgElsT_9Ri2NDMcu0fHmi2KokUvYa3ibKS8lqtWaLMlXgzwa-Mo8GgFfSl-skwMkgMiQ1eeQks1Duj_Izm9QACauVZZzZJtYIBdGW97QOSKlrefFL_8wqfbgKVMPPKcc/s280/dulceata+zmeura.jpg)
cred ca este de departe una dintre cele mai aromate dulceturi pe care le-am facut.nu se compara cu cea cumparata.desi am incercat pina acum cam tot ce am gasit de cumparat pe piata.
1kg zmeura
600g zahar
1 pahar apa
zeama a 2 lamai
zmeura se pune cu zaharul la macerat peste noapte:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj73UM2zYwtbKgjj9tm6szVlBFzsvGcn2IyiZzV3caoMkNEyUpEVzzEoPt_fbYO0MjL4JkuxfIpAp6A6WY9lKrBD1vGMq8ZSwGW2kkLq18ZrzOGzqavas6viBT9O054tDPst13iUxC7tLQ/s280/dulceata+zmeura+%281%29.jpg)
borcanele spalate le-am lasat in cuptorul incins,la 180 grade pt 20min.am turnat dulceata in ele fierbinti,am pus capacul si lasat 1-2 h cu gura in jos.
M-ai terminat cu dulceata asta....este dulceata mea preferata!
RăspundețiȘtergeremmm... e preferata mea :P, parca ii simt parfumul de aici :D
RăspundețiȘtergere